Ahad, 27 April 2014

Kim Soo Hyun Digelar 'Raja Air Mata'


Kim Soo Hyun-Kpop

SEJAK berlakon menerusi drama Kimchee Cheese Smile sehinggalah Man From The Star, aktor Kim Soo Hyun sering dilihat menangis dalam lakonannya.

Menurut laporan Soompi, hal tersebut membuatkan dia digelar sebagai 'Raja Air Mata' oleh sebuah program bual bicara We Who Visited The Stars.

"Biasanya penonton cukup menyampah apabila melihat aktor menangis kerana mereka dilihat lemah. Tetapi berbeza pula dengan Soo Hyun, babak menangis pelakon itu tidak pernah dipersoalkan," kata wakil pelakon itu, Jiangsu TV.

Babak air mata Soo Hyun sering membuatkan penonton terharu dan turut beremosi menonton lakonannya. sumber

8 ulasan:

  1. wah, drama apakah itu, baru mama buat entri nak cari cerita drama korea ni, tapi tak tahu tajuk.. hihi

    BalasPadam
  2. Perasaan sedih tu sampai dapat dirasai oleh penonton, memang Soo Hyun sangat hebat :)

    BalasPadam
  3. ni plakon dalam citer i hear ur voice ke? ke lain?

    BalasPadam
  4. Orang handsome time tengah menangis pun handsome ehehe

    BalasPadam
  5. Dia pernah berlakon dalam drama Korea Dream High kan? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia bawa watak sebagai Song Sam-dong dlm cite tu

      Padam

Google+ Badge

Jom Ikut Blog Ini!

Follow by Email