Khamis, 2 Oktober 2014

Wow! CPUV Bulan Oktober Blog Cik Siti Online

CPUV Nuffnang-sunsilk
CPUV Nuffnang-RHB

Assalam..

Sungguh tak sangka walau blog Cik Siti Online buat masa sekarang tak berapa nak dikemaskini,  pihak Nuffnang tetap bermurah hati menganugerahkan dua iklannya di blog ini.

Cuba lihat  screen shoot  di bawah, macam tahu-tahu je Cik Siti ni pengguna tegar syampu SUNSILK dan pemilik akaun RHB (psttt..pada hal masa daftar Nuffnang hari tu memang guna nombor akaun RHB..hehe :P).

Apa-apa pun terima kasih sekali lagi kepada Nuffnang kerana memberi semangat kepada blog Cik Siti untuk beraksi semula. Kepada kengkawan yang baik hati..rajin-rajin lah klik, beli dan guna produk yang di iklankan melalui Nuffnang, pasti berbaloi!

CPUV Nuffnang

10 ulasan:

  1. tahniah cik siti.... :D salam perkenalan ye... follow sini.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. t.kasih sudi singgah
      cik siti dah follow blog sis balik

      Padam
  2. tahniahhh...alhamdulilah rezeki bln october..bkn tragedi october taw hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. t.kasih el,
      alhamdulillah bkn tragedi oktober..hehe

      Padam
  3. Assalammualaikum... siti,

    tahniah yer dapat cpuv daripada nuffnang... moga siti sukses berblog selalu k..

    mselim3

    BalasPadam
  4. Waalaikumussalam,

    t.kasih tuan mselim sudisinggah blog cabuk cik siti..:)
    semoga kita sama2 suksess dlm berblog..

    BalasPadam
  5. Tahniah (^^,)
    Yana singgah sambil isi tabung nuff HP Pavilion.
    Nuff yg lain xnak menari petang ni~

    BalasPadam

Google+ Badge

Jom Ikut Blog Ini!

Follow by Email